HABERLER

Kariyer ve Mezun Merkezin Yozgat Organize Sanayi Bölgesi Firma Ziyaretleri Devam Ediyor.

Kariyer ve Mezun Merkezimiz, Yozgat Organize Sanayi Bölgesi firma ziyaretlerine devam ediyor. NORTHTECH firmasını ziyaret eden Merkez Yönetimi, istihdam edilen teknik ve yardımcı personelin %90'ının Yozgat Bozok Üniversitesi mezunu olduğunu ifade eden firma yöneticisine duydukları memnuniyeti, tebrik ve teşekkürlerini ilettiler. Bundan sonraki süreçte de Yozgat Bozok Üniversitesi mezun ve öğrencilerine gerek iş gerek staj konusunda desteklerinin süreceğini ifade eden firma yöneticisi Yozgat Bozok Üniversitesi ve Kariyer Merkezi ile çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını belirttiler.

7.09.2021 14:47